Kennis tanken op Auto Prof – AMT Live 2018 in Gorinchem

Wie kent ze niet: de Auto Prof vakbeurzen in Gorinchem en Hardenberg, en kennisevenement AMT Live. Afgelopen november vond de zesde editie van AMT Live plaats. Volgende week volgt de zevende, in een nieuw jasje. Automotive Academy is er uiteraard bij en zal boeiende kennissessies geven over APK, roetfiltertechnieken en TPMS-sensoren. Jij komt toch ook?

“We nemen het beste van AMT Live mee naar de Auto Prof in Gorinchem”, zo sloten we de zesde editie van AMT Live in Autotron Rosmalen af 16 november j.l. De komende drie jaar werken AMT en EasyFairs, de organisator achter de AutoProf-vakbeurzen, samen aan hét vak- en kennisevenement Auto Prof – AMT Live. Het programma is volop in ontwikkeling, maar waarom mag je dit gezamenlijke evenement in een nieuwe jasje niet missen?

Het beste van twee in één

De Auto Prof biedt al jaren een fors gevulde beursvloer met veel standhouders die hun laatste innovaties, producten of diensten laten zien. Ook vinden op kleine schaal soms kennissessies plaats. AMT Live daarentegen is sinds 2012 een kennisevenement waar het draait om kennissessies, demonstraties en leren van elkaar. Het Leren, Beleven en Ontmoeten.

En nu gaan beide evenementen samen, met een win-win tot gevolg voor jou als bezoeker. Centraal in de beurshal in Gorinchem richt AMT een groot plein in. De kern van AMT Live wordt hier neergezet. Vier theaters waarin vele kennissessies worden gegeven, demonstratieruimten én een plek om te ontmoeten. Zowel sprekers als vakgenoten en de AMT-redactie. Centraal staat het AMT Café voor onderlinge kennisuitwisseling.

Leren voor ondernemers en technici

Hoewel het programma nog volop in ontwikkeling is, mag je ook deze editie uitstekende kennissessies verwachten van zowel AMT als de partners van het evenement. In het AMT-theater tref je kennissessies aan met onderwerpen voor de ondernemer en de technicus. En ook de partners verzorgen kennissessies met uiteenlopende onderwerpen. Géén commerciële sessies, de partners van AMT Live laten je graag in een half uur zien welke kennis zij in huis hebben en hoe ze jou kunnen helpen je werk nog beter uit te voeren.

Weet jij alles over APK, roetfiltertechniek en TPMS?

Kom naar één van de kennissessies van Automotive Academy, de trainers vertellen je alles over de APK regels omtrent roetfiltertechniek en TPMS-sensoren.

Deze kennissessies van Automotive Academy vinden plaats in het APK kennistheater (D) op het kennisplein van Auto Prof – AMT Live 2018.  Het exacte tijdstip vind je op autoprof-amtlive.nl.

Jij komt toch ook? Schrijf je hier gratis in!

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?