Licht op de klus met Scangrip

werklampen

Een goed verlichte klus maakt het werk een stuk eenvoudiger. Werklampen zijn daarom een belangrijk accessoire in de werkplaats. Toolspecial levert sinds kort een aantal nieuwe werklampen van Scangrip, het lampenmerk dat bekend staat om zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Naast nieuwe handmodellen in de Lite-serie, presenteert Scangrip ook een nieuwe inspectielamp, een nieuwe multi-inzetbare compacte werklamp en een unieke multifunctionele motorkaplamp.

Meer modellen in de Lite-serie

We kennen de lampen van Scangrips Lite-serie al wat langer. Deze robuuste verzameling werklampen die zich kenmerkt door uitstekende verlichtingsprestaties, perfecte toepassingsmogelijkheden en een zeer interessante prijsstelling is onlangs verruimd met een aantal nieuwe modellen. De 03.5665 (Stick Lite S) en 03.5666 (Stick Lite M) zijn compacte lichtgewicht werklampen met spotlamp en traploze dimmer. Handig: de lampen zijn voorzien van een magneet, zodat deze makkelijk bevestigd kunnen worden. De 03.5667 (Work Lite S) en 03.5668 (Work Lite M) zijn wat grotere oplaadbare werklampen met traploze dimmer. Deze lampen zijn voorzien van het gepatenteerd SMART CLIP 4-in-1-systeem. De lamp kan hiermee aan een riem gedragen worden, door middel van een haak opgehangen worden, maar ook met magneten bevestigd en zelfs rechtopstaand geplaatst worden. De 03.5645 (Head Lite S) en 03.5670 (Head Lite A) zijn handige hoofdlampen met traploze dimmer. Praktisch: de 03.5670 (Head Lite A) is voorzien een van bewegingssensor voor het aan- en uitschakelen van de lamp. De 03.5671 (Star Lite) is een nieuwe bedrade en zeer heldere inspectielamp met 5 meter kabel. Dankzij de draaibare haak kan de lamp gemakkelijk opgehangen worden.

Inspectielamp 03.5127 (Work Pen 200 R)

Nieuw bij Scangrip is de oplaadbare inspectielamp 03.5127, een penmodel met sterke 200 Lm COB-ledlamp en spotlight van 150 Lm. Dit is een uitstekende lamp om tijdens een klus te gebruiken, maar ook om een klant met het heldere spotlight te wijzen op bijvoorbeeld versleten delen van de ophanging. De lichtsterkte van deze high performance inspectielamp is traploos instelbaar. Dankzij de magneten kan de lamp op meerdere plaatsen bevestigd worden, terwijl de clip zorgt voor een stevige verankering in de borst- of broekzak. Deze nieuwe aanwinst van Scangrip wordt binnen 2,5 uur opgeladen om vervolgens tot 10 uur dienst te doen.

Multi-inzetbare compacte werklamp 03.6010 (Nova Mini)

Zo zien we ze niet vaak: een uiterst compacte oplaadbare werklamp voorzien van 1.000 Lm COB-led en daardoor uitermate lichtsterk. Inzetbaar voor werkelijk elke werkplaatsklus. Scangrip bewijst met de 03.6010 dat compacte vormgeving en voortreffelijke lichtprestaties uitstekend samengaan. De lamp die eenvoudig in een broekzak past, beschikt over een traploze dimmer en sterke ingebouwde magneet, zodat bevestiging aan metalen delen geen probleem is. Bovendien is de werklamp voorzien van het handige SMART CLIP 4-in-1-systeem. Dit betekent dat de lamp eenvoudig aan een riem bevestigd kan worden, maar net zo makkelijk via een haak opgehangen kan worden, via de magneet vastgeklonken of rechtopstaand zijn werk kan doen. De lamp is schokbestendig en spatwaterdicht (IK07 / IP65) en binnen 5 uur op te laden voor maximaal 15 uur gebruik.

Unieke, multifunctionele motorkaplamp 03.5457 (Nova Bonnet)

Motorkaplampen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar over Scangrips 03.5457 is nagedacht: deze motorkaplamp biedt niet alleen heldere verlichting van de motorruimte, maar kan binnen een handomdraai ook ingezet worden als losse werklamp. De lamp kan namelijk verwijderd worden van de houder en zo elders in de motorruimte dienstdoen als extra verlichtingsbron. Een uniek ontwerp. En daarmee is de Scangrip 03.5457 met recht multifunctioneel te noemen. De lamp is overigens eenvoudig weer aan de schuifarm te bevestigen door de meegeleverde beugel. Maar laten we ook de andere sterke punten van deze motorkaplamp niet vergeten: de lamp is uitermate lichtsterk dankzij de 2.000 Lm-lamp. De lichtsterkte van de lamp is instelbaar in 5 standen, van 200 tot 2.000 Lm. Uiteraard is de motorkaplamp voorzien van een telescopische houder (1,2 – 1,7 m). Andere pluspunten: de lamp is schokbestendig en spatwaterdicht (IK07 / IP67) en wordt binnen 5 uur geladen om vervolgens maximaal 20 uur actief te zijn.

U vindt de werklampen van Scangrip in de Toolspecial editie oktober- december 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Ander nieuws?