LKQ aanwezig op AutoTechnica 2024: Winning Together

LKQ en de Belgische LKQ Partners presenteren, als One Stop Partner, hun volledige gamma op AutoTechnica: van parts tot paint, tools en equipment, opleidingen en garageconcepten.

Wat is er zoal te zien op de LKQ-stand?

Een ruim assortiment parts, paint, banden en vloeistoffen: bij LKQ vindt de werkplaats en het schadeherstelbedrijf een compleet aanbod. Gaande van motoronderdelen en aandrijflijnen tot banden en lakken. Over het gehele assortiment biedt LKQ  zowel gekende premium merken als eigen private labels aan, waaronder ERA en MPM en het nieuw gelanceerde Optimal.

Uiteraard is er ruim aandacht voor de inrichting van een efficiënte werkplaats. Naast het uitgebreide tools-assortiment, toont de LKQ-stand ook de meest actuele diagnose- en ADAS-apparatuur. Zowel het assortiment van Bosch als Hella Gutmann wordt in de schijnwerpers gezet. LKQ presenteert verder zijn uitgebreid equipment aanbod voor de volledige inrichting van de werkplaats, carrosserie of bandencentrale, met onder meer hefbruggen en airco- en wielservicesapparatuur.

Verder stelt LKQ zijn diverse oplossingen voor op het gebied van opleidingen, technische support en business performance evenals de diverse garageformules die beschikbaar zijn voor de Belgische markt.

Wilt u erbij zijn? Dat kan! Bezoek gratis de AutoTechnica op 24, 25 of 26 maart.

Registreren kan via deze website: https://register.visitcloud.com/survey/3ce5qpra80z21?actioncode=AT171

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?