Met Brembo Expert PRO naar een hoger niveau!

expert

Als Brembo Expert PRO laat je zien dat je gelooft in professioneel onderhoud en vervanging van remdelen. Een getrainde monteur kent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen en houdt zijn kennis up-to-date om zijn klanten optimaal te kunnen bedienen. Brembo Expert PRO is de opvolging van de basis remmentraining en gaat nog veel dieper in op problemen, oorzaken en oplossingen.

De techniek staat niet stil en moderne technische ontwikkelingen hebben ingrijpende gevolgen voor het remsysteem. Daarom is de remsysteemtraining Brembo Expert PRO ontwikkeld. Deze training wordt bij één van de vestigingen van de Automotive Academy gegeven. De training bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en wordt afgesloten met een examen.

Tip: klik op onderstaande afbeelding voor een groter exemplaar.

Expert PRO

Brembo Expert PRO heeft als doel om jouw kennisniveau op een nog hoger level te brengen zodat je in staat bent om klachten tot een minimum te beperken waarbij er ten opzichte van de vorige training veel dieper wordt ingegaan op problemen, oorzaken en oplossingen. Tevens behandeld de training alle nieuwe technieken met betrekking tot de moderne materialen zoals keramiek, aluminium en staal. De werking van toekomstige remsystemen van elektrische en hybride voertuigen en remsystemen van de toekomst komen eveneens uitgebreid aan bod. Tot slot wordt behandeld hoe dit te communiceren naar de klant.

Waarom Brembo Expert PRO worden?

Meer kennis
Als Brembo Expert PRO ben je nog beter op de hoogte van het huidige remsysteem en voorbereid op toekomstige remtechnieken. Ook weet je de vertaalslag naar jouw klant te maken.

Naamsbekendheid
Als Brembo Expert PRO lift je automatisch mee op promotionele activiteiten zodat potentiële klanten de weg naar jou weten te vinden. Via mijngarage.nl kan de consument heel eenvoudig een prijs opvragen voor remmenonderhoud aan zijn auto bij de dichtstbijzijnde Brembo Expert PRO. Dat betekent meer naamsbekendheid en nieuwe leads zonder dat u er extra inspanningen voor hoeft te doen. Omdat Brembo trots is op haar Experts wordt u ook via een dealer locator getoond.

Brembo Expert PRO extra’s
Als Brembo Expert PRO heb je exclusief toegang tot de Brembo Brakesystem Academy. Hier vind je onder andere technische kennis, montage handleidingen, aanhaalmomenten. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en nieuws middels een technische nieuwsbrief.

Brembo uitrusting
Een Brembo Expert PRO heeft expertise gereedschap en werkplaatsuitrusting nodig. Je krijgt voordeel op de Brembo Expert PRO werkplaatsuitrusting, welke te verkrijgen is via uw Brembo Official Dealer grossier. Hier kan je ook eenvoudig Brembo merchandise bestellen, zoals overalls, polo’s, give-aways, posters en dergelijke.

No-nonsense garantie afwikkeling
Een groot voordeel van Brembo Expert PRO is de no-nonsense garantie afwikkeling. Dit wil zeggen dat de garantieclaim te allen tijde wordt vergoed mits de correcte procedure is uitgevoerd en je het juiste gereedschap gebruikt hebt.

Wat biedt een Brembo Expert PRO

Een Brembo Expert PRO straalt kwaliteit en vertrouwen uit naar de consument. Kortom een automotive expert die:

  • Vakkundig onderhoud op het gebied van het remsysteem.
  • Up-to-date is met de nieuwste ontwikkelingen van remtechniek.
  • In het bezit is van de benodigde certificaten.
  • Beschikt over gekwalificeerd gereedschap.
  • In staat is om zelf diagnose te stellen en reparaties uit te voeren.
  • Getraind is door Brembo specialisten.
  • Uitsluitend repareert met kwaliteitsonderdelen van Brembo.
  • Onderdeel uitmaakt van een landelijk netwerk van gespecialiseerde autobedrijven.

Start vandaag nog met Brembo Expert PRO. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw vertrouwde grossier of kijk hier!

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?