Mijngrossier.nl breidt assortiment uit met ERA accu’s

Accu's

Mijngrossier.nl breidt haar assortiment uit met AGM, EFB en SLI-accu’s van ERA. De batterijen zijn extra krachtig en voldoen ruimschoots aan hedendaagse verwachtingen die aan accu’s worden gesteld. Op de ERA accu’s wordt standaard drie jaar garantie gegeven.

Voertuigen hebben tegenwoordig veel meer elektronica aan boord voor comfort zoals climate control, stoelverwarming en navigatiesystemen. Deze elektronica is ook nodig voor veiligheidssystemen zoals ABS, ADAS en emissie controle zoals het start-stopsysteem.

Dit vereist natuurlijk een krachtige en vooral ook betrouwbare accu. De accu’s van ERA voldoen aan deze vraag door hoogwaardige technologie en innovatieve details; ze bevatten de nieuwste Calcium (Ca/Ca-)technologie, ze zijn onderhoudsvrij en beschermd tegen lekkage. De kwaliteit is 100% gelijk aan OE en daarom wordt er standaard drie jaar garantie op materiaal en productiefouten gegeven.

Meer dan 98% afdekking van het Europese wagenpark

Met ruim 50 referenties dekt het productgamma meer dan 98% van het Europese wagenpark af. En het ERA-accuassortiment blijft groeien, specifiek voor voertuigen met een start- stop systeem. Het assortiment bestaat uit drie types voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks:

  • AGM-accu’s, voor maximale prestaties in moderne voertuigen met een geavanceerd start- stopsysteem en voertuigen in de middenklasse en hogere segmenten, die vanwege een groot aantal extra verbruikers, een accu met een grotere capaciteit nodig hebben.
  • EFB-accu’s, voor optimale prestaties bij voertuigen met een eenvoudig start- stopsysteem of die, vanwege extra verbruikers, meer capaciteit van de accu vragen.
  • SLI-accu’s, een betrouwbare keuze voor alle toepassingen zonder start- stopsysteem.

De ERA accu’s worden volledig in Europa geproduceerd. Een ander belangrijk aspect is dat de ecologische voetafdruk klein is: Geproduceerd “in Europa, voor Europa”. En de productiewijze is modern, waar veiligheid voorop staat en er wordt gewerkt met zo min mogelijke verspilling van materialen en energie. Tevens wordt het Zero Waste-principe toegepast en zijn ERA accu’s bijna geheel recyclebaar.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten vormen het belangrijkste fundament voor de filosofie en de bedrijfsstrategie van ERA. Daarom worden alle ERA-producten grondig getest in de interne kwaliteitsafdeling en werkt ERA nauw samen met onafhankelijke test- en keuringsinstanties.

Kennis door training

Moderne auto’s met start-stop systemen zijn uitgerust met batterijmanagementsystemen. Dit vergt extra kennis van de monteur. Daarom worden via de Automotive Academy binnenkort trainingen over accu’s en batterijmanagementsystemen aangeboden.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?