Nieuw! 143-delige Kraftwerk gereedschapswagen

Maak nu kennis met de nieuwe gereedschapswagen van Kraftwerk (type 102.550.502). Voorzien van 7 lades waarvan 3 gevuld met een 143-delige gereedschapsset in zachte schuiminlays.

Unieke features van deze Kraftwerk gereedschapswagen

Deze in Duitsland ontworpen en gefabriceerde gereedschapswagen van Kraftwerk heeft een aantal unieke features, zoals: twee compacte lades aan de zijkanten van het RVS werkblad voor het opbergen en beschermen van persoonlijke bezittingen, geperforeerde zijpanelen voor het eenvoudig ophangen van gereedschap, kogelgelagerde rails, omvalbeveiliging (slechts 1 lade tegelijk te openen),

Extra bescherming voorkomt schade

Het slot voor het centraal afsluiten van alle lades zit handig verwerkt aan de zijkant en is goed beschermd door de handgreep. Dit voorkomt buigen of breken van de sleutel. Naast de gereedschapswagen zijn ook de lades voorzien van beschermrubbers: 360 graden bescherming! De kans op beschadiging is hierdoor zelfs bij geopende laden zeer klein.

Specificaties Kraftwerk gereedschapswagen

De gereedschapswagen heeft een afmeting van L x B x H: 919 x 479 x 999 mm en is ook leeg verkrijgbaar (model 101.417.000).

Ander nieuws?