Nieuw bij mijngrossier: OPTIMAL stuurdelen

OPTIMAL stuurdelen, die van vitaal belang zijn voor de veiligheid van een voertuig, moeten met een bijzondere betrouwbaarheid en precisie worden geproduceerd. Door de producten voortdurend te verbeteren, verbetert OPTIMAL voortdurend de kwaliteit en veiligheid van de producten.

De productielocaties voor de stuurdelen van OPTIMAL zijn gecertificeerd volgens de ISO/TS 16949-kwaliteitsmanagementnorm. Deze certificering garandeert dat de OPTIMAL producten voldoen aan de strenge eisen van de automobielindustrie.

Naast ISO/TS 16949 heeft OPTIMAL stuurdelen getest en gecertificeerd door TÜV SÜD Automotive. Dit gaat verder dan de standaardspecificaties. Om het keurmerk “Type tested, production monitored” te mogen voeren, moeten de producten van OPTIMAL aan nog meer strenge certificeringseisen voldoen, bijvoorbeeld door te slagen voor tests van de lange levensduur en door controles te ondergaan van de mate waarin ze voldoen aan de normen in vergelijking met vergelijkbare OEM-producten.

Bovendien inspecteert de TÜV regelmatig het volledige productieproces van het bedrijf, inclusief de ontwikkelings- en kwaliteitscontroleafdelingen. In feite stelt OPTIMAL kwaliteitsnormen die veel hoger liggen dan die van conventionele aftermarket-onderdelen.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?