Nieuw bij Toolspecial: NOCO accugereedschap

NOCO

Nieuw in het assortiment bij Toolspecial zijn de acculaders en accuboosters van NOCO. Deze kwalitatief hoogstaande en intelligente producten zijn vanaf 16 december te bestellen bij uw Toolspecial grossier. Het assortiment van NOCO bestaat uit innovatieve Lithium accuboosters en acculaders met intelligente 9-staps algoritmes.  

Lithium Accuboosters

Lithium accuboosters zijn lichter, makkelijker mee te nemen en toch net zo sterk als de traditionele loodzuur accuboosters. Ook lopen de boosters niet automatisch leeg. Eenmaal opgeladen kun je ze tot meer dan een jaar laten liggen zonder dat ze vanzelf leeglopen. Het gamma van NOCO bestaat uit 6 verschillende accuboosters voor iedere situatie. Alle accuboosters zijn veilig in gebruik door de gepatenteerde vonkvrije technologieën en bescherming tegen omkering van de polen. Alle NOCO-boosters hebben een 12V output voor het laden van onder meer tablets en telefoons.

Het assortiment van NOCO kent 6 Lithium startboosters, van de kleinste GB20 voor motorfietsen en andere kleine voertuigen tot de 12 en 24V krachtpatser GB500.
De accubooster bij uitstek voor dagelijks gebruik door de professional is de GB150. Deze booster is geschikt om alle 12V accu’s in personenauto’s en bestelbussen op te starten. Daarbuiten heeft deze booster heeft een geïntegreerde voltmeter om snel te kunnen zien hoe vol de accu is en of de dynamo zijn werk goed doet. De booster is tevens geschikt om te gebruiken als 12v stroombron voor het gebruik van bijvoorbeeld een 12V bandenpomp.
De meest krachtige booster van Noco is de GB500. Deze alleskunner kan alle 12 en 24V accu’s boosten, van een kleine auto tot de grootste vrachtwagens. Deze booster weegt minder dan de helft van een gelijkwaardige traditionele accubooster (8.6kg).

Acculaders

De acculaders GENIUS1 t/m GENIUS10 zijn kleine krachtpatsers. Ondanks een 30% kleinere bouw hebben ze toch een krachtige output en een intelligent 9-staps algoritme. Ook zijn de laders door hun kleinere bouw en innovatieve gecombineerde accuklem en snel contactkabel voorzien van een kleinere verpakking wat zorgt voor een lagere impact op het milieu bij transport. De laders zijn geschikt om ieder type accu te laden, reguliere loodzuur, AGM, EFB, Gel en Lithium accu’s 6V en 12V! Iedere lader is geschikt voor een ander type voertuig. De kleinste GENIUS1 is het beste geschikt voor motorfietsen terwijl de GENIUS10 voor alle personenauto’s en bestelbussen (12V) geschikt is. Alle laders hebben een FORCE-modus die accu’s die volledig leeg zijn kunnen laden, en een automatisch accu reparatiemodus. De GENIUS10 is tevens voorzien van een supply modus, om tijdens diagnose de accu voor langere tijd te ondersteunen.

Ander nieuws?