Nieuw: Fakra kabelboomreparatieset

De kabelboomreparatieset voor Fakra-kabels zorgt voor snel en vakkundig strippen, krimpen en repareren van kabel-/stekkerverbindingen. Deze set maakt de bewerkelijke vervanging van de hele coaxiale Fakra-kabel, meestal dwars door het voertuig, overbodig!

Gevolgen van slechte bekabeling

Oxidatie of provisorische reparaties en stekkerverbindingen veroorzaken naast het bewerkelijke opsporen van fouten ook ernstige fouten aan het voertuigsysteem zelf. Signalen van sensoren, aansturingen van actoren en het doorgeven van gegevens aan het CAN-bussysteem kunnen massief in storing raken. Dit kan zelfs vertragingen of uitval van assistentiesystemen veroorzaken!

Deze uitdaging ligt ook bij de reparatie van Fakra-stekkerverbindingen bijvoorbeeld aan GSM-, GPS- en achteruitrijcamera-systemen. Ook hierbij kunnen lichte oxodatie aan de stekkerverbindingen of beschadigde afschermingen bij het overbrengen van signalen met een hoge frequentie aanzienlijke storingen veroorzaken.

Kabelboomreparatieset biedt efficiënte oplossing!

De enige oplossing was vaak een bewerkelijke en dure vervanging van de hele coaxiale Fakra-kabel in het hele voertuig. Met de nieuwe reparatiesets van de KL-0080 is het deskundig ontgrendelen, strippen en gecontroleerd krimpen van de meest gebruikelijke kabel-/stekkerverbindingen direct aan het voertuig mogelijk. Snel en professioneel. De sets bevatten ook passende bus- en stekkercontacten en met de vervangbare CRIMP-koppen kunt u de reparatieset voortaan ook voor veel andere stekkerverbindingen op een eenvoudige manier uitbreiden.

Ander nieuws?