Nieuw in het assortiment: De multi V-riemen van Continental

Continental

Bij Mijngrossier.nl kunt u terecht voor het complete assortiment aan multi V-riemen. Met de nieuwe riemen van Continental en het bestaande assortiment van Gates bent u zeker van twee OEM/OES-kwaliteit merken om het gehele wagenpark te repareren. Met de Continental riemen van Mijngrossier.nl kunt u vanaf nu ook het Duitse wagenpark repareren, daar waar deze eerste montage is voor deze auto’s. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden waar dit eerste montagemerk ingezet kan worden:

Automodel Motor Bouwjaar MG art nr.
Volkswagen Polo 1.2 TDI 2010 – 2014 6PK1070
Volkswagen Polo 1.4 16V 2009 – 2014 6PK1078
Volkswagen Caddy 2.0 TDI 2016 – 2020 6PK1026
Mercedes-Benz Vito 109 CDI 2006 – 2010 6PK2260

Multi V-riem Elast

Steeds vaker zien we dat autofabrikanten elastische multi V-riemen gebruiken in aandrijvingen met vaste as-afstanden. Aan het riemen assortiment van Mijngrossier.nl zijn ook de elastische multi V-riemen van Continental toegevoegd om dit wagenpark te kunnen repareren.

De elastische riemen worden geproduceerd op een lengte korter dan verreist voor de aandrijving, hierdoor is er voor de aandrijving geen riemspanner nodig om de andere systemen (dynamo, stuurbekrachtiging/airco pomp/waterpomp) aan te drijven. Aan elastische riemen worden hoge eisen gesteld wat betreft de structuur en het materiaal. Continental maakt gebruik van STC-technologie om te voldoend aan deze strenge eisen. Bij de STC-technologie wordt het elastische polyester trekkoord in synthetisch rubber ingebed, gedeeltelijk met vezels versterkt en extra afgewerkt met een getextureerde laag aan de achterzijde van de riem. Door deze eigenschappen is de overdracht van het koppel in aandrijvingen zonder spanrollen te garanderen.

Met behulp van het Product Information Center (PIC) van Continental bent u voorzien van montage instructies, technische info, productinformatie en voertuig applicaties.

Het PIC vindt u terug via deze link: Continental Product Information Center

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?