Nieuw in het assortiment: ERA xenon schakelunits & poekhoezen en -knoppen

schakelunit

ERA xenon schakelunits

Nieuw in het assortiment van mijngrossier.nl zijn de xenon schakelunits van ERA. Veel auto’s zijn voorzien van xenon verlichting. Om deze lampen het beste tot hun recht te laten komen wordt er gebruik gemaakt van een xenon schakelunit. Dit wordt ook wel de Xenon ballast genoemd. De xenon schakelunit zorgt er ten eerste voor dat de lamp in de auto snel aan gaat, maar de unit beschermt ook tegen piekstroom, wat de lamp kan beschadigen.

Het assortiment van Mijngrossier.nl is uitgebreid met 25 referenties, welke onder meer toe te passen zijn op:

– Audi/VAG
– BMW
– Citroën
– Mazda
– Mercedes
– Opel

Alle xenon schakelunits zijn verpakt in ESD beschermende folie. ESD staat voor Electro Static Discharge, oftewel elektrostatische ontlading. Statische elektriciteit ontstaat door wrijving waardoor elektrische componenten beschadigd kunnen raken. Om de xenon schakelunits te beschermen tegen ESD en overige invloeden van buiten zijn deze daarom verpakt in de beschermende folie. Op deze manier kunt u er vanuit gaan dat de xenon schakelunit geen schade oploopt tijdens transport.

Download hieronder het overzicht met de nieuwe xenon schakelunits van ERA.

schakelunits

Pookhoezen en -knoppen

Nieuw binnen het assortiment van Mijngrossier.nl zijn schakelpookhoezen en – knoppen. Het assortiment is uitgebreid met ruim 100 nieuwe referenties, welke breed toepasbaar zijn. Zo zijn ze onder meer toe et passen op de Citroën C3, Peugeot 2008, Peugeot 308 en vele andere types!

Pookhoezen

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?