Nieuw: marter autobescherming

Marters

Op het oog schattige beestjes, maar marters kunnen in de motorruimte van een auto veel schade veroorzaken. Een marter stort zich namelijk op alles wat oogt of ruikt als een concurrent. Het is exact die geur die voor problemen onder de motorkap van je auto kan zorgen.

Marters verspreiden hun geur om hun territorium af te bakenen. Aangezien marters gek zijn op plekken waar ze zich goed kunnen verstoppen en de motorruimte van een auto dé ideale plek is, laten marters hier vaak hun geur achter. Wanneer een andere marter deze geur oppikt en de motorruimte binnendringt, kan hij daar flinke schade aanrichten. Marters hebben scherpe tanden waardoor ze rubbers en kunststoffen, zoals lucht- en waterslangen, stroomkabels en isolatiemateriaal, zonder probleem kapot bijten.

Als je krabsporen op een auto ziet, is de kans groot dat dit het gevolg is van een marter. Nu is het zaak om snel te handelen om meer schade te voorkomen. In het Toolspecial assortiment bieden wij daarom nu verschillende producten aan om marters en andere marterachtigen dieren te verjagen of op afstand te houden. Bekijk het hele STOP & GO assortiment ook op onze website.

Alle artikelen zijn te vinden via de Toolspecial catalogus en zijn per direct beschikbaar.

Bekijk ook de brochure hieronder.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?