Nieuw: Sonic ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens

Sonic ICON

Op zoek naar een speciale en exclusieve gereedschapswagen? Toolspecial presenteert een drietal speciale ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens van Sonic. Een echte blikvanger in de werkplaats: luxe zwart design, 8 laden en een uitgekiend gereedschapsassortiment met de laatste innovaties van Sonic.

Bij de aanschaf van een nieuwe gereedschapswagen heeft iedere monteur zo zijn eigen voorkeuren. Vaak spelen de reputatie van een merk, de aanschafprijs, het uiterlijk en de omvang en invulling van het gereedschapsassortiment een belangrijke rol. Met de nieuwe ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens van Sonic zal aan de meeste wensenlijstjes voldaan worden. Deze gereedschapswagens combineren namelijk een professionele stoere uitstraling met topkwaliteit gereedschap en gebruiksgemak. Uiteraard in combinatie met een scherpe prijsstelling. Bovendien is een aanschaf nu extra aantrekkelijk als je gebruik kunt maken van de KIA-regeling: de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek voor ondernemers die investeren in bedrijfsmiddelen.

De modellen

736068: S9 ICON met 360-delig assortiment
Het instapmodel van de reeks speciale ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens van Sonic is de 736068. Dit klassieke S9-model van Sonic beschikt over acht laden, waarvan zes laden goed gevuld zijn met een 360-delig gereedschapsassortiment.

749769: S12 ICON met 497-delig assortiment
Deze S12-gereedschapswagen is een maatje groter dan de S9. Een stuk breder om precies te zijn. De acht laden bieden meer ruimte voor bredere inlays en daarom ook een ruimer gereedschapsassortiment. Dit iconische model herbergt standaard zes gevulde laden met een 497-delig assortiment.

787770: S12XD ICON met 877-delig assortiment
Dit is het topmodel van de ICON ‘limited edition’-reeks. Dit S12XD-model is een stuk dieper dan het reguliere S12-model. Dus opnieuw meer ruimte voor grotere inlays en dus meer gereedschap. De acht laden van deze gereedschapswagen zijn allen gevuld. De monteur kan een beroep doen op een zeer omvangrijk 877-delig assortiment.

De overeenkomsten

Hoewel het drietal speciale ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens verschilt wat betreft grootte en gereedschapsassortiment, zijn er ook duidelijke overeenkomsten. Dit heeft vooral betrekking op de inhoud van het gereedschapsassortiment. Alle modellen beschikken namelijk over de laatste Sonic-innovaties op het gebied van handgereedschap. Belangrijk om te noemen zijn onder meer de nieuwe NEXT-ratels. Dit zijn de meest krachtige Sonic-ratels met 60 tanden. Verder zijn in de inlays Sonics nieuwe NEXT-ringsleutels te vinden. Deze ringsleutels beschikken over een hoger golfvormiger contactoppervlak voor meer grip en ter voorkoming van het pletten van de bout of moer. In de exclusieve gereedschapswagens bevinden zich eveneens de nieuwe Torx- en binnenzeskant krachtbitdoppen van Sonic. Deze zijn gemaakt van chroom-molybdeen voor optimale duurzaamheid. Daarnaast is elke gereedschapswagen standaard voorzien van een zakformaat COB-ledlooplamp. Last-but-not-least worden alle ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens geleverd inclusief robuuste laptopsteun.

Speciaal voor snelservice

Naast het drietal speciale ICON ‘limited edition’ gereedschapswagens introduceert Toolspecial nog een nieuwe gereedschapswagen van Sonic: de AN20201001. Deze S9-gereedschapswagen is specifiek ontwikkeld voor de snelservice-activiteiten van een autobedrijf. Van de beschikbare acht laden zijn er zes gevuld met inlays met een specifieke verzameling gereedschap dat toegespitst is op snelservice aan bijvoorbeeld remmen, een oliewissel of snelle inspectieklussen. Onderdeel van het 223-delige gereedschapsassortiment is bijvoorbeeld inlay 604302. In deze specifieke inlay bevindt zich een 43-delige set remzuigerterugstelgereedschap. Een ander voorbeeld van de standaardinlays is de inlay 601907. Deze bevat een omvangrijke 19-delige aluminium oliefilterdoppenset. Daarmee worden alle veelvoorkomende oliefilterdoppen eenvoudig ge(de)monteerd. Indien er behoefte is aan nog meer specialistische inlays: de AN20201001 heeft nog ruimte over. Een fraaie extra te bestellen inlay is bijvoorbeeld de 602712. Deze inlay met 27-delige bekledingsvorkenset is perfect voor klussen aan interieurdelen en opent letterlijk alle deuren.

U vindt de ICON gereedschapswagens van Sonic in de Toolspecial editie oktober- december 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Ander nieuws?