Nieuw: Starline diesel injectoren en inspuitpompen

diesel injectoren

Met de diesel injectoren en inspuitpompen van het exclusieve merk Starline bieden we de markt een nog breder pallet aan diesel injectoren en inspuitpompen tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding, speciaal voor het Europese wagenpark vanaf acht jaar.

De volgens OE-specificaties geproduceerde diesel injectoren en inspuitpompen zijn om meerdere redenen een goede keuze. Ze zijn uiteraard uitvoerig getest, injectoren worden altijd (indien nodig) geleverd met een brandplaatje en vergeet de standaard 36 maanden garantie niet. Starline diesel injectoren en pompen zijn bovendien behandeld met een speciaal hardingsproces op de interne delen voor een langere levensduur en de behuizingen zijn voorzien van een protectielaag tegen corrosie.

Tot slot biedt Starline nog een ander uniek voordeel: de verpakkingen van de injectoren en inspuitpompen zijn voorzien van een unieke QR-code. Het scannen hiervan geeft waardevolle informatie zoals toegang tot een online testrapport en (indien van toepassing) de code voor het inleren/inlezen van het product.

Test het zelf door middel van de QR-code in bovenstaande afbeelding!

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?