Nieuw bij Toolspecial: verstuiverzitting reinigingskit van Gedore

Gedore

Toolspecial introduceert een nieuwe en zeer eenvoudige tool om verstuiverzittingen te reinigen: de KL-0186-50 B van Gedore.

Verstuivers verwijderen is soms een hele klus. Ze kunnen immers hardnekkig vastzitten. Na gebruik van een speciale trekkerset zijn ze eindelijk los. Voordat je echter nieuwe verstuivers kunt monteren, moet je nog één belangrijke stap zetten: het reinigen van de zittingen. Reiniging van de verstuiverboringen en -zittingen na demontage is namelijk heel belangrijk voor een goede plaatsing van de nieuwe verstuiver om lekkage tussen de cilinderkop en de verstuiver te voorkomen.

Professionele reiniging

Toolspecial introduceert nu een nieuwe en zeer eenvoudige tool om verstuiverzittingen te reinigen: de KL-0186-50 B van Gedore. Met dit gereedschap kunnen de verstuiverzittingen snel en professioneel worden gereinigd. Het geheim van deze relatief simpele tool: een centreerkegelhuls zorgt ervoor dat het reinigingsgereedschap nauwkeurig in de boring van de verstuiver wordt geleid, waardoor de afdichtingzitting goed en zonder problemen wordt gereinigd.

U vindt de Gedore reinigingskit in de Toolspecial editie september-december 2019 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 13).

Gedore

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?