Nieuw van Bright: De unieke premium All-In-1 service

Bandenservice

Als bandenservice een belangrijk deel van de werkplaatsomzet vormt, behoort een professioneel banden(de)montageapparaat tot de standaarduitrusting. Toolspecial biedt het autobedrijf met het topmerk Bright een interessante verzameling banden(de)montageapparaten en wielbalanceerapparaten met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Nieuw van Bright is de unieke premium All-In-1-service.

Als je als autobedrijf wilt investeren in service-apparatuur voor de werkplaats, ga je niet over één nacht ijs. Het is vaak een proces van wikken en wegen. Bright biedt op het gebied van de bandenservice apparaten een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De Bright-apparatuur is technisch volledig up-to-date en veelal voorzien van zeer nuttige hulpmiddelen die de monteur minder belasten. Goede voorbeelden zijn de standaard meegeleverde Bead Bazooka-bandenvulapparaten en de speciale hulparmen die de montage van brede en stugge banden, zoals runflatbanden, sterk vereenvoudigen. Een ander overtuigend pluspunt is dat Bright bij haar balanceerapparaten gebruik maakt van een centrering van het Duitse kwaliteitsmerk Haweka. Dankzij deze centrerings- en opspanmiddelen van topkwaliteit is een beter en betrouwbaar meetresultaat gegarandeerd. Toolspecial biedt een ruime reeks banden(de)montageapparaten en wielbalanceerapparaten voor verschillende toepassingen. Voor de kleine werkplaats, maar ook voor het autobedrijf waar bandenservice zeer belangrijk voor de werkplaatsomzet is.

All-In-1-service

Naast de vele technische pluspunten biedt Bright bij verschillende apparaten nu een extra service in Nederland en België: de nieuwe en unieke premium All-In-1-service. Deze service omvat bij aanschaf van banden(de)monteerapparaten BP889N/390H/6L, BP889NV/390H/6L en BP810 en de wielbalanceerapparaten BP900B PLUS, BP67 PLUS en BP68 PLUS de volgende services:

  • Geen bijkomende kosten
  • Professionele installatie en training op locatie
  • Servicebeurt na 12 maanden
  • 2 jaar garantie op elektrische en pneumatische onderdelen
  • Dankzij de All-In-1-service beschikt het autobedrijf niet alleen over geavanceerde apparatuur, maar tegelijk over goed getrainde monteurs die de bandenservice naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bright BP889NV/390H/6L

Een banden(de)monteerapparaat waarvoor de All-In-1-service geldt, is de Bright BP889NV/390H/6L. Dit heavy duty premium apparaat staat garant voor het probleemloos (de)monteren van vrijwel alle personenwagen-, bestelwagen, caravan- en aanhangerbanden. De BP889NV/390H/6L is standaard uitgerust met een leverless system en de zwaar uitgevoerde en zeer geavanceerde BP390-hulparm. Verder beschikt dit apparaat over een professionele PCL-bandenpomp en een Bead Bazooka-bandenvulapparaat. Opvallend is ook dat met dit apparaat monteren zonder bandenijzer mogelijk is. Dankzij het nieuwe Leva la leva-systeem, een naar Italiaans design, gepatenteerde (de)montagekop, is een vlotte en veilige montage van zelfs de meest stugge banden zonder zware fysieke inspanning gegarandeerd.

U vindt de producten van Bright en informatie over de All-In-1-service in de Toolspecial editie december 2019 – maart 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 9 & 52-53).

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?