Nieuwe gereedschapswagens van Kraftwerk

Gereedschapswagens

Toolspecial presenteert een nieuwe reeks gereedschapswagens van Kraftwerk. Sommige wagens zijn zowel leeg als gevuld met een gereedschapsassortiment leverbaar. De schroevendraaiers en verschillende tangen zijn voorzien van een aantrekkelijk nieuw grijs/zwart handvatdesign.

Wat geeft nu eigenlijk de doorslag als je een nieuwe gereedschapswagen wilt aanschaffen? Iedere monteur heeft zo zijn voorkeuren voor zijn eigen werkplaatsassistent. De reputatie van het merk, de aanschafprijs, het uiterlijk en de omvang en invulling van het gereedschapsassortiment spelen een belangrijke rol. Maar ook de ergonomie van het gereedschap, de al dan niet praktische indeling van de inlays of het gegeven of een lade ver genoeg open kan, zijn factoren die meespelen. Voor sommigen kunnen ook materiaal van het werkblad of de aanwezigheid van gereedschapshaken om extra gereedschap op te bergen van doorslaggevend belang zijn.

Nieuwe sets schroevendraaiers en tangen

Toolspecial presenteert een tweetal nieuwe gereedschapswagens met en zonder gereedschapsassortiment van Kraftwerk. De nieuwe wagens van dit topmerk verschillen onderling van elkaar door het aantal gevulde laden met variërend gereedschapsassortiment, de eventuele aanwezigheid van een geperforeerd zijpaneel om gereedschap aan te kunnen hangen en het werkblad. De scherpst geprijsde gereedschapswagen beschiktover een rubberen mat als werkblad, terwijl de andere wagen een werkblad van ABS-kunststof heeft. Opvallend bij meeste nieuwkomers is de aanwezigheid van nieuwe sets schroevendraaiers en tangen. Zij zijn voorzien van een aantrekkelijk nieuw grijs/zwart handvatdesign met een uitgekiende ergonomie, waardoor het gereedschap prettig aanvoelt en goed in de hand ligt.

Topkwaliteit

De nieuwe gereedschapswagens van Kraftwerk onderscheiden zich naast een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding op tal van andere punten. Natuurlijk zijn daar het materiaalgebruik en de uitstekende afwerking van de wagens. En de topkwaliteit van de gereedschappen en de aanwezigheid van de zachte schuiminlays. En wat te denken van de eenvoudig te openen lades, dankzij een ingenieus openingsmechanisme over de hele breedte van de lade. Handig: de lades zijn centraal afsluitbaar. Verder beschikken de lades over kogelgelagerde rails en over een versterkte ladegeleiding die tot 45 kg belastbaar is. Daarnaast is de duurdere wagen extra veilig door de omvalbeveiliging, omdat er maar één lade tegelijk geopend kan worden. Praktisch: de gereedschapswagens worden volledig geassembleerd geleverd, dus met voorgemonteerde wielen, wat naast een tijdsbesparing ook het risico op schade tijdens installatie duidelijk verminderd.

Nieuwe gereedschapswagens

Art. 102.107.101, 4 gevulde laden met 339-delig assortiment, rubberen mat als werkblad. Ook zonder gereedschap leverbaar: art. 101.107.000.

Art. 102.117.101, 4 gevulde laden met 339-delig assortiment, ABS-kunststof werkblad, geperforeerd zijpaneel, omvalbeveiliging. Ook zonder gereedschap leverbaar: art. 101.117.000.

Art. 102.107.102, 6 gevulde laden met 304-delig assortiment, rubberen mat als werkblad.

Art. 102.117.102, 6 gevulde laden met 304-delig assortiment, ABS-kunststof werkblad, geperforeerd zijpaneel, omvalbeveiliging.

U vindt de nieuwe karren van Kraftwerk in de Toolspecial editie januari – maart 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 4-6).

Ander nieuws?