Nu bij mijngrossier: OPTIMAL wiellagers

Wij zijn verheugd de eerste productgroep van het Duitse kwaliteitsmerk OPTIMAL te introduceren. Vanaf nu zijn de OPTIMAL wiellagersets uit voorraad leverbaar. Deze sets zijn altijd compleet en voorzien van OE-conforme montagematerialen, waardoor u tijdens montage nooit voor verrassingen komt te staan. Het OPTIMAL assortiment bestaat uit 274 wiellagersets.

De wiellagersets van OPTIMAL zijn geproduceerd volgens OE-specificaties en hiervoor ook intensief getest. De wiellagersets zijn voorzien van OE-conforme montagematerialen, afhankelijk van het type auto betekent dit dat de sets zijn voorzien van bouten, moeren, clips, borgringen etc. Deze materialen zijn vanzelfsprekend volgens OE-specificaties geproduceerd.

Alle bouten voldoen aan de DIN-normering. Dit houdt in dat ze geproduceerd zijn volgens vastgelegde sterktes en afmetingen, wederom met materialen die aan de OE-specificaties voldoen. Bovendien zijn de bouten voorzien van een speciale coating die voor een perfecte borging zorgt.

De moeren zijn voorzien van een elastische en vervormbare ring, welke tijdens montage vervormt en er samen met de coating voor zorgt dat de moer stevig vast zit.

De wiellagers zijn voorzien van high performance vet. De unieke samenstelling van dit vet zorgt voor een verbeterde anti-corrosie en anti-slijtage werking.

Ieder wiellager is voorzien van de merknaam OPTIMAL. Op die manier bent u altijd verzekerd van een origineel OPTIMAL product.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?