OE kwaliteit wiellagers tegen een marktconforme prijs

Wiellagers

Door een herziening in het assortiment wiellagers is mijngrossier.nl nu met een mix van 3 A-merken, FAG, SKF, en NTN-SNR, in staat een maximale afdekking van het wagenpark te bieden. De wiellagersets zijn minimaal gelijk aan, of completer uitgerust dan OE. Per direct levert mijngrossier.nl dit assortiment vanuit voorraad.

Wiellager vervangen? Mijngrossier.nl levert veelal complete sets

Bij het vervangen van het wiellager kunnen andere componenten beschadigen en niet worden hergebruikt. Om gevaarlijke situaties te voorkomen biedt mijngrossier.nl complete sets met alle onderdelen om het wiellager op correcte wijze te vervangen. En dit allemaal van OE kwaliteit.

Uw voordelen

  • Het af fabriek gemonteerde wiellager wordt vervangen door een wiellager met identieke overeenkomstige OEM-specificaties voor wat betreft kwaliteit en levensduur.
  • De inbegrepen montageonderdelen ondersteunen de monteur in zijn reparatiewerkzaamheden doordat hij werkt met correct passende onderdelen. Dit draagt bij aan de veiligheid na reparatie of vervanging.
  • De drie merken samen zorgen voor een compleet aanbod met een afdekking van het wagenpark van 98%.
  • First-to-market zodra één van de A-merken een nieuw lager introduceert die nog niet in het assortiment van de andere A-merken beschikbaar is.

Achtergrond van de A-merken FAG, SKF en NTN-SNR

Wiellagers

Als ontwikkelaar van de ball grinder machine, het op grote schaal mogelijk maken van het slijpen van kogellagers, heeft FAG een duidelijke footprint op gebied van lagertechniek en daarbij jarenlange ervaring op gebied van wiellagers voor de automotive. FAG is uitgegroeid tot wereldwijde wiellager fabrikant met OEM-kwaliteit en sinds 2001 is FAG onderdeel van de Schaeffler Group. De Schaeffler Group is met meer dan 65.000 werknemers en activiteiten in meer dan 50 landen met recht één van de marktleiders op gebied van (wiel)lagers.

SKF, de grondlegger van dubbelrij kogellagers, levert al bijna honderd jaar kwaliteitslagers aan autofabrikanten over de hele wereld. SKF steekt veel energie en middelen in onderzoek en ontwikkeling van lagers en in nieuwe lager concepten. Dit heeft geresulteerd in talloze technische innovaties en nieuwe producten die tegenwoordig de standaard op het gebied van lagers vormen.

Wiellagers

NTN-SNR is eveneens een marktleider op gebied van wiellagers. Door haar historie vanuit NTN voor de Aziatische markt en SNR voor de Europese markt levert NTN-SNR dan ook oplossingen op gebied van wiellagers met overeenkomstige OEM-kwaliteit voor zowel Europese als Aziatische toepassingen.

Ook beschikbaar: Q-drive en Nipparts

Naast het assortiment A-merken wiellagers, heeft Fource ook een oplossing voor het oudere wagenpark. Als een A-merk product niet per se nodig is, bieden de exclusieve merken Q-drive en Nipparts uitkomst. Hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs met bovendien standaard drie jaar garantie.

Wiellagers

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?