OILDOEK: het milieuvriendelijke alternatief voor absorptiekorrels

Oildoek

Er zijn verschillende manieren om olievlekken van olielekkages van de garagevloer op te ruimen. Het meest gangbaar is het gebruik van absorptiekorrels en absorptiedoeken. De resultaten van deze middelen zijn zeer verschillend. Wil je als werkplaats afval en tijd besparen en ook nog eens schoner werken? Kies dan voor hét milieuvriendelijke alternatief voor absorptiekorrels: OILDOEK, de olie-absorptiedoeken van Moby Clean.

Toolspecial heeft de nieuwe OILDOEK olie-absorptiedoeken van Moby Clean sinds kort in het assortiment. Deze absorptiedoeken zijn een uitstekend alternatief voor absorptiekorrels. Naast een excellente opnamekwaliteit beschikken de doeken over meerdere pluspunten. Het gebruik van absorptiedoeken bespaart ten opzichte van absorptiekorrels een enorme berg afval en daarmee hogere afvalverwerkingskosten. Met de inhoud van een doos OILDOEK-doeken (100 stuks / 4,5 kg) kan 75 liter olie geabsorbeerd worden. Voor het absorberen van deze hoeveelheid olie zouden 75 kilo absorptiekorrels nodig zijn. Gebruik van OILDOEK-absorptiedoeken levert dan ook een besparing van meer dan 70 kilo afval op (75 liter olie = 75 kilo absorptiekorrels of 4,5 kilo doeken).

Bespaar afval, tijd en werk schoner

Naast aanzienlijk minder afval levert gebruik van OILDOEK-doeken ook tijdwinst en een schonere werkplaats op. Omdat je de absorptiedoeken preventief kunt gebruiken (de monteur legt voordat hij met een klus begint een doek op de werkvloer), is een eventuele olielekkagevlek binnen een handomdraai opgeruimd. Dat scheelt in vergelijking tot het gebruik van korrels niet alleen tijd met opruimen, de werkvloer is ook meteen weer schoon.

Ter introductie van de nieuwe OILDOEK-doeken biedt Toolspecial tijdelijk de tweede doos voor de halve prijs aan.

Specificaties OILDOEK
Inhoud: 4,5 kg
Afmetingen: 50 x 50 cm
Verpakking: Doos (100 stuks)

U vindt de OILDOEK van Moby Clean in de Toolspecial editie april – juni 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 17).

Ander nieuws?