Parkeren is kinderspel met Beep&Park

Bij het parkeren is het vaak moeilijk in te schatten hoeveel ruimte er nog voor of achter de auto is. Parkeerassistentie biedt dan uitkomst. Met Beep&Park wordt parkeren kinderspel. 

Het Beep&Park systeem meet de afstand tot obstakels via in de bumpers gemonteerde sensoren. En laat vervolgens via een ‘beep’-signaal weten hoever je van het obstakel bent. De afstand en de positie van de obstakels is bij de meer uitgebreide kits ook op het meegeleverde lcd-display af te lezen.

Nu nog beter

Valeo introduceert nu de vijfde nieuwe generatie Beep&Park parkeerhulpsystemen. Deze bieden nóg meer mogelijkheden. Zo bezitten de kits nu over automatische radiodemping. Als de achterruitrijversnelling wordt gekozen, zal de radio automatisch gedempt worden. Op deze manier is het ‘beep’ signaal beter hoorbaar. Daarnaast is er nu ook automatische aanhangwagendetectie aanwezig. Hiermee zal het systeem automatisch herkennen dat er een aanhanger, fietsendrager of caravan achter de auto is geplaatst.

De Vision Kits zijn ook verbeterd. Deze zijn voorzien van een verbeterde camera en duidelijker display. Hiermee heeft uw klant goed zicht op welke obstakels zich achter de auto bevinden.

Nieuw assortiment

Valeo heeft het nieuwe Beep&Park assortiment verkleind, van 5 naar 3 kits. Bestaande uit de volgende kitnummers:

  • 1 – 632200: 4 Sensoren met luidspreker voor de voor/achterkant
  • 2 – 632201: 4 Sensoren met display voor de voor/achterkant
  • 3 – 632202: 8 Sensoren met display voor de voor- & achterkant

De nieuwe vision kits zijn eveneens aangepast;

  • 632210 – 1 camera met display
  • 632211 – 4 sensoren met 1 camera en display.

Deze nieuwe kits vervangen op termijn de huidige kits van Valeo en zijn binnenkort beschikbaar. Je besteld de Beep&Park kits bij jouw vertrouwde grossier in de buurt.

Een compleet overzicht van alle nieuwe kits vindt je in onderstaande flyer. In deze overzichtelijke flyer komen ook alle eigenschappen van de verschillende kits aan bod.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?