Razendsnelle vloeibare pakking voor versnellingsbakken en carters

Pakking

Wat is de eenvoudigste, snelste en meest efficiënte manier om een vloeibare pakking aan te brengen? De vloeibare pakking pen 518 van Loctite!

Toolspecial introduceert een nieuwe vloeibare pakking die onder andere geschikt is voor versnellingsbakken en motorcarters: de pen 518 van Loctite (art. 2392090). Het grote voordeel van deze nieuwe vloeibare pakking is dat deze niet druppelt. Daarmee is de pakking ideaal te gebruiken voor werkzaamheden boven het hoofd en bij verticale flenzen. Het semi-flexibele afdichtingsmiddel is speciaal ontworpen voor gebruik op stijve flenzen in gietijzer, aluminium en staal, zoals waterpompflenzen en motor-, differentieel- en stuurhuisdeksels. Het product vult spelingen tot 0,25 mm en vormt een flexibele en chemisch bestendige pakking zonder te scheuren of te barsten. De uitharding is anaeroob, door afsluiting van de lucht tussen nauw aanliggende metalen oppervlakken. Na een flensmontage is er sprake van onmiddellijke afdichting tegen lage druk. De oliebestendigheid en bestendigheid tegen water/glycol is uitstekend.

Kenmerken

  • Inhoud: 25 ml
  • Type: anaeroob
  • Temperatuurbereik: -55 tot +150 °C
  • Fixatietijd voor aluminium: 20 min
  • Fixatietijd voor staal: 25 min

pakking

Je vindt de pakking van Loctite hier, of bekijk deze in de Toolspecial editie juni-september 2019 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?