Ruimtebesparende hulpsteun

Omega

Soms komt er een handig werkplaatshulpje op de markt waarvan je meteen denkt waarom heb ik die nog niet? Omega introduceert met de 31501 een hulpsteun met voetpedaal die voor vele klussen een extra handje biedt.

Net zoals een brug, een assteunenset en een transmissiekrik behoort een hulpsteun tot de basisuitrusting van elke werkplaats. Zeker als je bedenkt hoe praktisch en veelzijdig inzetbaar zo’n hulpsteun is. Met de 31501 presenteert Omega een nieuwe hulpsteun met voetpedaal die een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kent. Deze ruimtebesparende stalen werkplaatshulp is ideaal voor het ondersteunen van bijvoorbeeld uitlaten, schokdempers en andere onderdelen wanneer er onder een voertuig wordt gewerkt. De ondersteuning is verstelbaar tot een hoogte van 2.032 mm. De hulpsteun is verder voorzien van een metalen zadel met rubberen bescherming en een voetpedaal met een ratio van 1:7. De maximale capaciteit bedraagt 680 kg.

Omega

Je vindt de ruimtebesparende hulpsteun van Omega hier, of bekijk deze in de Toolspecial editie juni-september 2019 hier of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?