Het smeermiddel voor remmen met een zeer hoge effectiviteit

Een hoog belastingsvermogen en betrouwbaarheid op lange termijn voor de nieuwe producten van Brembo. B-Quiet is het nieuwe smeermiddel van Brembo, verkrijgbaar in het aftermarket-assortiment.

Het remsmeermiddel dient te worden aangebracht waar de onderdelen van het remsysteem bewegen of schuiven, of op het schuifoppervlak van de remklauwen en remblokken, pennen en bussen.

In al deze gevallen vermindert het smeermiddel Brembo B-Quiet op effectieve wijze het geluid van het remsysteem en beschermt het de componenten tegen corrosie.

Het nieuwe smeermiddel vormt een maximale garantie voor uw remmen

Eenvoudig te verspreiden

Door de niet-plakkerige consistentie laat het zich gelijkmatig op de steun van het remblok verdelen, zonder dat het verdwijnt, waardoor de smeereigenschappen gedurende lange tijd blijven behouden blijven.

Vrij van metaalhoudende zepen en vetzuren

De minerale samenstelling op oliebasis, is vrij van metaalhoudende zepen en vetzuren die het niet-geleidend maken, dus ideaal voor voertuigen die zijn uitgerust met ABS-systemen.

Bestand tegen water en hoge temperaturen

Brembo B-Quiet is ook zeer goed bestand tegen water en zeer hitte bestendig tot 1000°C omdat het onoplosbaar is.

Beschermt tegen corrosie

Zijn niet-corrosieve eigenschappen maken het ook compatibel met alle metalen en NBR-kunststoffen.

Adviezen voor het gebruik

  1. Reinig de contactpunten tussen de remklauw en de remblokachterplaat voordat u het product aanbrengt.
  2. Breng geen smeermiddel aan op de remoppervlakken van schijven of remblokken.
  3. Verdeel het product op de achterzijde van het remblok en op de contactpunten tussen remblok en -klauw. Let op! Breng het niet op het frictiemateriaal aan.
  4. Verdeel het smeermiddel gelijkmatig over het oppervlak. Brembo B-QUIET kan worden verwijderd met behulp van een doek en/of reinigingsmiddel voor schijfremmen.

Lubrificante B-Quiet

Brembo B-Quiet vormt een goede oplossing voor het smeren van niet alleen de componenten van het remsysteem, maar ook voor compressoren, centrale smeersystemen, stoel- en schuifdakgeleiders en accucontacten.

Let op! De eigenschappen van Brembo B-Quiet kunnen veranderen wanneer het met andere smeermiddelen wordt vermengd. Bovendien is het niet compatibel met EPDM-kunststoffen die kunnen uitzetten.

Bron: Brembo

Brembo B-Quiet is verkrijgbaar bij jouw vertrouwde grossier en te bestellen met artikelnummer G 00 075

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?