Supersterke accuslagmoersleutel

accuslagmoersleutel

De voordelen van een persluchtslagmoersleutel gecombineerd met die van een accuslagmoersleutel? Kies dan voor de slagmoersleutel 48391734, de krachtpatser van topmerk Ingersoll Rand.

Mobiel toepasbaar, geen last meer van een luchtslang, lichter en handzamer; we kennen allen de voordelen van de accuslagmoersleutel ten opzichte van een exemplaar dat wordt een aangedreven door perslucht. Maar kan zo’n accuslagmoersleutel wel de zware klussen aan die dagelijks in de werkplaats voorkomen? Hebben ze wel genoeg ‘power’? De krachtpatser 48391734 van Ingersoll Rand in ieder geval wel! Deze accuslagmoersleutel heeft een zeer hoog aandrijfkoppel van 1.057 Nm en verslaat daarmee met gemak vele persluchtslagmoersleutels. Feitelijk is de 48391734 de enige slangloze slagmoersleutel die even goed presteert als de beste perslucht aangedreven slagmoersleutels. Naast een 1/2″-aansluiting beschikt de 48391734 over twee sterke Li-ion 20V 3Ah-accu’s, die een professionele inzet garanderen. Handig voor mobiele werkplaatsservices of bandenservice onderweg. Uiteraard wordt de accuslagmoersleutel geleverd met lader en opbergkoffer

accuslagmoersleutel

Je vindt de accuslagmmoersleutel van Ingersoll Rand hier, of bekijk deze in de Toolspecial editie juni-september 2019 hier of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Ander nieuws?