Toolspecial cadeautips met extra voordeel!

Cadeautips

Toolspecial levert een omvangrijke reeks producten nu met extra voordeel. Bij deze ‘specials’ gaat het onder meer om praktisch werkplaatsgereedschap met kleine prijsjes, waarmee het ook perfecte cadeautips voor Sinterklaas en Kerstmis zijn.

Doppenassortiment

Een belangrijke blikvanger in de verzameling gereedschap met extra voordeel is een 26-delige doppenset van Kraftwerk (art. 204.100.000). Deze set met ¼”-ratel bevat 12 zeskantdoppen, een verlengstuk en een collectie handige bits. Een doppenassortiment van topkwaliteit voor een onweerstaanbare prijs!
Inhoud: o.a. zeskantdop 4 – 13 mm en bits PH1, PH2, PZ1, PZ2, zaagsnede 4 en 5,5 mm en Torx T15, T20, T25, T30 en T40.

Werkplatform

Een werkplatform is altijd handig als je wat langer op hoogte moet werken. De nu extra voordelige 3985 van Kraftwerk is een praktisch, opvouwbaar werkplatform van aluminium. Het platform biedt stabiel stacomfort en het opstapje dat nodig is voor een klus in de werkplaats. Het werkplatform is voorzien van twee zekeringssloten tegen inklappen en uitgevoerd met rubberen antislip-strips. Draaggewicht: 200 kg,
L x B x H: 1.090 x 300 x 480 mm.

Snelspanlijmtangen

Toolspecial biedt momenteel ook een zeer omvangrijke reeks snelspanlijmtangen en veerklemmen van Bessey met extra voordeel aan. In het oog springen de lijmtangen GK15, GK30 en GK45. Deze revolutionaire lijmtangen zijn uitermate geschikt voor klussen waar weinig ruimte is. Uniek: de greep van deze lijmtangen is in het verstelmechanisme geïntegreerd, waardoor de klem veel minder ruimte in beslag neemt dan een traditionele klem. Naast dit belangrijke ruimtebesparende effect zijn deze lijmklemmen ook voorzien van een snelspanmechanisme en tandwieltechniek voor snelle en sterke klemwerkzaamheden. Spankracht tot 2.000 N. Klembereik GK15: 150 mm, GK30: 300 mm, GK45: 450 mm. Naast de GK15, GK30 en GK45 zijn er op dit moment nog meer lijmtangen als cadeautip opgenomen in het Toolspecial magazine. Bekijk deze onderaan de pagina.

Mini-inspectielamp

Extra verlichting is bij veel klussen in de werkplaats zeer welkom. Vooral als dat met een ledlooplamp met extra voordeel kan. Toolspecial biedt nu de SIN-100.2070 van Powerhand als goed geprijsde ‘special’ aan. Dit oplaadbare, handzame en compacte inspectielampje is ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te verlichten. Dankzij een 360° magnetisch kogelgewricht kan de lamp in vrijwel elke gewenste positie worden gebruikt. De lichtopbrengst bedraagt 200 Lm (hoofdverlichting) en 80 Lm (topverlichting).

U vindt de cadeautips in de Toolspecial editie oktober- december 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Ander nieuws?