Uit de Toolspecial: veilig & trendy in de werkplaats

veilig

Goede werkkleding is veilig, functioneel en comfortabel. Het dragen van de juiste kleding en schoenen verkleint de kans op ongelukken en biedt persoonlijke bescherming. Toolspecial heeft een compleet assortiment werkkleding en –schoenen.

Een van de belangrijkste redenen voor het dragen van werkkleding is veiligheid. Werkkleding die voldoet aan de specifieke eisen die gesteld worden beschermt je tegen gevaren van buitenaf. Op die manier kan er overal en altijd veilig en verantwoord gewerkt worden.

Trendy

Tegenwoordig is werkkleding niet alleen meer grijs of donkerblauw. Het stoffige imago is inmiddels ook afgenomen. Neem bijvoorbeeld de werkkleding van Kraftwerk. Die is dit jaar geheel opnieuw ontworpen. Deze nieuwe, trendy lijn is voorzien van frisse lime accenten. In deze lijn zijn werkbroeken, werktuinbroeken, fleecejacks en overalls verkrijgbaar. Zeker net zo veilig en trendy is de werkkleding van Diadora. Zowel de werkkleding van Diadora als die van Kraftwerk staan garant voor een hoge kwaliteit en optimaal draagcomfort.

Sneakers? Zijn die wel veilig?

Jazeker! Toolspecial introduceert de Redbrick Motion serie. Een hippe en trendy veiligheidssneaker, welke zowel in opvallende als rustige kleurstelling te verkrijgen is. De schoenen zijn gemaakt van trendy materialen. Met de S1P-ESD norm zijn de schoenen uitermate geschikt voor binnen werkzaamheden en daarmee dus ook voor in de werkplaats. Voor buitenwerkzaamheden is er de veiligheidssneaker type COMET, welke een S3-ESD keuring heeft.

Herkenbaarheid

Werkkleding kan zorgen voor meer verbondenheid tussen je werknemers. Dat kan weer bijdragen aan een goede werksfeer en misschien wel hogere productiviteit. Uit onderzoek blijkt dat mensen behalve aan logo´s, bedrijven ook herkennen aan hun uniform. Goede werkkleding zorgt dus ook voor meer bekendheid van je bedrijf. Daarnaast zorgt werkkleding voor professioneel uitziende werknemers en een bepaalde mate van vertrouwen.

Op zoek naar nieuwe werkkleding en/of –schoenen? Toolspecial heeft werkkleding en –schoenen voor iedere monteur en voor ieder budget. Je vindt ze hier, op onderstaande productpagina’s of bij jouw vertrouwde grossier.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?