Unieke bandenwagen met actiepakket

Bandenwagen

Toolspecial levert de bandenwagen FX0800 momenteel met een gratis actiepakket, bestaande uit een velgbreedtemeter, steekmaatmeter en bandenmontagepasta. U bent helemaal klaar voor de komende bandenwisselweken

Binnenkort worden de winterwielen weer gewisseld voor de zomersets. Dat betekent dat er bandensets van +/- 100 kg snel en efficiënt door de werkplaats verplaatst moeten worden. Een handige bandenwagen biedt dan een uitstekende uitkomst. Toolspecial levert al enige tijd de FIX FX0800-bandenwagen . Je hoeft geen sportschooltype te zijn om eenvoudig met deze bandenwagen overweg te kunnen. Dat is vooral te danken aan het gepatenteerde grijp- en kantelsysteem.

Slim grijpsysteem

Het slimme grijpsysteem van de FX0800 is ruimtebesparend. Het grijpsysteem zorgt voor een goede grip op de banden door de grijparmen simpelweg om de wielenset heen te rijden. Daarmee kunnen banden van 14-20” met gemak opgepakt worden. Vervolgens is kantelen van de bandenwagen een fluitje van een cent. Waar andere bandenwagens nog wel eens tot rugklachten leiden, zorgt de beweegbare as van de FX0800 voor het verplaatsen van het kantelpunt van de wielenset, waardoor de set topzwaar wordt en eenvoudig te kantelen is. Met gemak rijd je zo de zomerwielen naar de brug en de winterset vervolgens naar de opslag.

Release-hendel

Er zijn nog twee belangrijke pluspunten bij de FIX FX0800-bandenwagen . Allereerst is daar de geïntegreerde release-hendel. Hiermee kunnen de banden eenvoudig gelost worden. Verder is het hoge achterrek te noemen, dat niet alleen een optimaal gebruik bevordert, maar in de praktijk ook zeer prettig en veilig werkt.
Extra aantrekkelijk wordt de FX0800 dankzij de tijdelijke actie van Toolspecial. Voor een scherpe actieprijs biedt Toolspecial de unieke bandenwagen nu met gratis velgbreedtemeter, steekmaatmeter en bandenmontagepasta.

FIX FX0800
Geschikt voor: 14 – 20″
Maximale spanbreedte: 73 cm
Gewicht: 17,4 kg

Inclusief:
Velgbreedtemeter (B-TB-S-0100100)
Steekmaatmeter (B-W-0500000)
Bandenmontagepasta (12965)

U vindt de bandenwagen van Fix in de Toolspecial editie januari – maart 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 26).

Ander nieuws?