Unieke steek-/ringratelset

ringratelset

Zoals we van Toolspecial gewend zijn, groeit het aanbod nieuwe, innovatieve gereedschappen met de dag. Een goed voorbeeld van een bijzondere nieuw product is een technische noviteit van FIX: een steek/ringratelset die het mogelijk maakt om nagenoeg alle afgeronde bouten en moeren te verwijderen zonder te boren.

In de categorie ‘eenvoudig’ handgereedschap introduceert Toolspecial een unieke 12-delige steek-/ringratelset van FIX. Een echte technische noviteit die een hoop irritatie en ergernis voorkomt en bovendien een hoop tijd bespaart. Op het eerste gezicht lijkt de set FX0901 op een gewone steek-/ringratelset met sleutels van 8 tot 19 mm. De praktijk leert echter dat je met deze set tot 80% afgeronde bouten en moeren kunt verwijderen, waar anders alleen nog uitboren de oplossing was. Dat scheelt een hoop ergernis én tijd. Hoe kan het dat deze sleutels dit soort bouten en moeren wel loskrijgen en standaardsleutels niet? Kortom wat is het geheim van deze set? Het geheim schuilt in een uniek gegroefde patroon in de bek van de sleutels, waardoor zij veel meer grip hebben dan andere steek-/ringratelsleutels. Bovendien beschikken de innovatieve sleutels over een 100 tanden tellend ratelmechanisme en een kleine draaihoek van slechts 3,6°. Handig: de complete set wordt geleverd in een koffer met een praktische inlay, waardoor de set ook eenvoudig kan worden toegevoegd aan de gereedschapswagen.

U vindt de steek-/ringratelsetvan FIX in de Toolspecial editie oktober- december 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder.

Ander nieuws?