Vanaf nu verkrijgbaar: McGard wielsloten

Wat maakt het McGard ontwerp zo uniek?

Het ontwerp maakt een onbeperkt aantal verschillende, door de computer gegenereerde, slot- en sleutelpatronen mogelijk. McGard verfijnt en verbetert dit unieke wielvergrendelingssysteem voortdurend. McGard levert momenteel originele wielsloten voor meer dan 30 autolijnen over de hele wereld.

Bewaar verpakking altijd goed!

Het is belangrijk de verpakking met montage instructies samen met de unieke code en de unieke sleuteldop goed te bewaren. Is deze toch kwijtgeraakt, dan is via de unieke code eenvoudig een nieuwe sleutel rechtstreeks bij McGard te bestellen.

Welke sets bieden we aan?

SU: originele wielsloten

Met de speciale chroomcoating en eenvoudige installatie bieden de wielsloten uit de SU-serie een goede combinatie van beveiliging en langdurige glans. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en bieden hierdoor voor elke auto een oplossing!

SUB: zwarte wielsloten

Speciaal voor donkere wielen heeft McGard het SUB-wielslot ontwikkeld. Deze komt technisch overeen met de eigenschappen van de SU-productserie en heeft een zwarte afwerking.

SL: ultra hoge beveiliging

Ten opzichte van de SU-serie hebben de wielsloten uit de SL-serie een extra beveiligingscomponent: een roterende ring op de kop van het wielslot. Probeert iemand het wielslot met gereedschap vast te grijpen, dan draait deze ring. Dit maakt het nog moeilijker om het wielslot los te maken. Verkrijgbaar in chroom.

Tuner wielsloten

Voor de meest exclusieve eisen van de aftermarket ontwikkelde McGard wielsloten uit de Tuner-serie, speciaal ontwikkeld voor velgen met nauwe gatdiameters. De diameters van het wielslot en de sleutel zijn verkleind tot de ideale maat voor speciale toepassingen.

Slotmoeren- en slotboutensets van McGard bestellen?

U vindt de kwalitatief hoogwaardige slotmoeren- en slotboutensets van McGard per direct in de RAI bestanden (Groep 433), in Universal Parts onder groep ‘wielservicemateriaal’ of via kenteken in groep onderstel -> wielbouten en -moeren.

Montage-instructie wielsloten

  1. Verwijder één originele wielmoer/wielbout van elk wiel van het voertuig. Bij het verwisselen van een wiel draait u altijd het wielslot als eerste moer/bout eruit en monteert u deze als laatste moer/bout.
  2. Bevestig een McGard-wielslot met de hand op elk wiel. Zorg ervoor dat u het sleutelpatroon stevig en veilig in het daarvoor bestemde slotpatroon vastklikt.
  3. Gebruik de meegeleverde sleuteldop en een momentsleutel om elk McGard-wielslot vast te draaien met het aanhaalmoment zoals gespecificeerd in de handleiding van het voertuig. Oefen axiale druk uit op de momentsleutel om te voorkomen dat de meegeleverde sleutel wegglijdt of vastloopt. Draai het wiel met de hand om te controleren of het vrij en ongehinderd kan draaien.
  4. Om bij een wielwissel eenvoudig bij uw speciale sleuteldop te kunnen, raden wij u aan uw sleutel, de originele bouten van uw voertuig en de montagehandleiding (met uw persoonlijke codenummer) in de hersluitbare verpakking op een veilige plaats in het voertuig te bewaren.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?