Voordelige accukrachtpatsers van Ingersoll Rand

slagmoersleutel

Toolspecial presenteert een nieuwe 3/4”-accuslagmoersleutel van Ingersoll Rand. In combinatie met een tweetal scherp geprijsde slagmoersleutels heeft het autobedrijf nu de keuze uit een aansprekende reeks accuslagmoersleutels van absolute topkwaliteit: van extra compact tot echte krachtpatsers voor de zwaarste klussen.

De voordelen van accugereedschap zijn voor iedereen duidelijk: geen slangen meer, optimale mobiliteit en vaak nog een hoger aandrijfkoppel dan de oude slagmoersleutels. Accuslagmoersleutels vinden steeds vaker hun weg naar de professionele werkplaats. Vooral ook naar plaatsen waar geen luchtaansluitingen of stopcontacten voorhanden zijn. Ideaal voor mobiele toepassingen dus. Maar ook in de werkplaats is de accuslagmoersleutel op zijn plaats. Een persluchtaansluiting is niet meer nodig. Dus geen gestruikel meer over luchtslangen en direct een optimaal rendement. Perslucht heeft immers een relatief laag rendement door veelal niet 100% luchtdichte aansluitingen. Een accuslagmoersleutel haalt de kracht rechtstreeks uit de accu en bij het laden gaat minder energie verloren dan bij perslucht. De koppelafgifte van een accuslagmoersleutel is vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld een Tesla: vanaf het begin maximaal koppel, dus geen aanloophikjes zoals bij luchtgereedschap vaak het geval is.

Geen klus te zwaar

Nieuw bij Toolspecial is de 3/4”-slagmoersleutel 47663446001 van Ingersoll Rand. Voor deze top-of-the-bill 20V 5.0 Ah-slagmoersleutel is geen klus te zwaar. Dankzij het maximale koppel van 2.033 Nm krijgt deze slagmoersleutel dan ook terecht de omschrijving ‘krachtpatser’. Met zijn 3/4”-aansluiting is deze nieuwe slagmoersleutel uitermate geschikt voor klussen aan trucks etc. Het koppel is gemakkelijk instelbaar in 4 standen; van handvast tot maximaal vermogen. Dit betekent dat de sleutel niet alleen het zwaarste werk aankan, maar in de lagere standen ook lichtere klusjes de baas is. Uiteraard beschikt deze accuslagmoersleutel over de voor Ingersoll Rand kenmerkende sterke composiet body. De slagmoersleutel wordt geleverd inclusief 2 accu’s, acculader en fraaie opbergtas.

Scherpe prijs

Naast de nieuwe 3/4″-krachtpatser levert Toolspecial momenteel twee andere 20V 5.0 Ah-accuslagmoersleutels van Ingersoll Rand voor een zeer scherpe prijs. Allereerst is daar het 1/2”-instapmodel 47637362001. Deze slagmoersleutel levert een maximaal koppel van 750 Nm. Dit compacte en handzame model is voor de meest voorkomende werkzaamheden geschikt. Een stapje hoger en vergelijkbaar met de meeste ½”-luchtsleutels is de 47633406001. Deze accuslagmoersleutel is een echte alleskunner en levert een maximaal koppel van 1.360 Nm. Gemakkelijk instelbaar in 4 standen van maximaal koppel tot handvast. Daarnaast heeft deze accuslagmoersleutel een 360 graden rondschijnende ledlamp om ook in donkere situaties de klus te kunnen verlichten. Ook deze scherp geprijsde modellen worden geleverd inclusief 2 accu’s, acculader en opbergtas.

U vindt de nieuwe slagmoersleutels van Ingersoll Rand in de Toolspecial editie januari – maart 2020 of bekijk het hele Toolspecial actiemagazine hieronder (blz. 12 & 19).

slagmoersleutel

De bediening achterop de slagmoersleutel van handvast tot maximaal vermogen.

Ander nieuws?