Welke autolamp heeft uw klant nodig?

Autolamp

De verlichting van de auto houdt er mee op en de lampen moeten vervangen worden. Het vervangen van de lampen is over het algemeen gelukkig niet zo moeilijk om zelf te doen, de oude lamp wordt er simpelweg uitgedraaid en de nieuwe lamp er weer in. Het is voor uw klant wel belangrijk om altijd te controleren welk type lamp hij nodig heeft, bijvoorbeeld H1, H4 of H7. Wanneer de klant dit weet moet hij nog een keuze maken tussen veel verschillende soorten lampen, welke autolamp heeft hij nou eigenlijk nodig?

De ene lamp heeft een krachtiger licht, terwijl de andere lamp een witter licht realiseert of juist een veel langere levensduur heeft. Philips biedt bijvoorbeeld een zeer uitgebreid assortiment met diverse soorten ‘specials’.

Zo biedt Philips met Vision verlichting een lijn aan waarmee meer licht wordt ervaren. Zo biedt de Vision variant tot 30% meer zicht, VisionPlus tot 60% meer zicht en de X-tremeVision en X-tremeVision G-force tot wel 130% krachtiger licht, waarbij de X-tremeVision G-force zelfs getest is met vibraties tot wel 10G. Al deze lampen zijn verkrijgbaar in H1, H4 en H7 en sommige lampen ook in H3, H11, HB3 en HB4.

Naast verlichting die extra veel zicht garandeert, heeft Philips ook de LongLife EcoVision in het assortiment, deze lamp gaat tot wel 1500(!) uur mee en is in veel verschillende typen beschikbaar.

Ten slotte heeft Philips ook een aantal lampen in het assortiment die een witter licht of een nóg krachtiger licht uitstralen dan de X-tremeVision. Zo stralen de WhiteVision en WhiteVision ultra tot wel 60% meer licht uit, maar met een hogere lichtkleur, oftewel witter licht. De RacingVision straalt tot wel 150% krachtiger licht uit, voor een optimaal zicht.

De X-tremeVision G-force en de WhiteVision ultra zijn dit jaar nieuw door Philips geïntroduceerd.
Bekijk hieronder het overzicht met alle soorten lampen en hun specificaties.

Alle lampen in het overzicht zijn verkrijgbaar via mijngrossier.nl

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?