Geen Gezeur Garantie bij Turbo’s Hoet

Geen Gezeur Garantie

Een autobedrijf krijgt jaarlijks met gemiddeld zo’n 5 á 6 turboschades te maken. Een turbo vervangen is geen dagelijkse kost. Daarnaast is het een klus waarbij het nodige mis kan gaan. In 95 procent van de gevallen is de defecte turbo niet de oorzaak, maar een gevolgschade van een probleem elders. Wanneer je dan alleen de turbo vervangt is de kans op herhaalschade groot. Met technische ondersteuning binnen 30 minuten helpt Turbo’s Hoet dit voorkomen. De Geen Gezeur Garantie zorgt verder voor optimale ondersteuning aan het autobedrijf.

Turbo’s Hoet biedt de Geen Gezeur Garantie en technische ondersteuning binnen 30 minuten aan alle kopers van een nieuwe of gereviseerde turbo. Tot op heden was deze extra service uitsluitend beschikbaar voor gespecialiseerde TurboPartners. Door de Geen Gezeur Garantie en technisch ondersteuning nu voor alle turboklanten beschikbaar te stellen, helpt Turbo’s Hoet ook niet aangesloten autobedrijven de kans op herhaalschades bij turbomontage te beperken.

Persoonlijke technische ondersteuning

Voorkomen is beter dan genezen. Onder dit motto biedt Turbo’s Hoet vóór montage van de turbo technische ondersteuning. Voorafgaand aan de montage dient de turbo online geregistreerd te worden. Binnen 30 minuten, en in de praktijk vaak zelfs binnen 10 minuten, zoekt een turbo-specialist vervolgens telefonisch contact met het autobedrijf. Samen met de monteur zoekt de turbo-specialist naar de oorzaak van de defecte turbo. Ook ontvangt de monteur voertuigspecifieke montage instructies. Daarmee minimaliseert de turboleverancier de kans op herhaalschade. En, niet geheel onbelangrijk, het verlies van kostbare werkplaatsuren die met het vervangen van een turbo gemoeid zijn.

Geen Gezeur Garantie

Mocht een turbo binnen 12 maanden dan toch stuk lopen, dan wordt onder het motto ‘Geen Gezeur’ kosteloos een vervangende turbo geleverd. De combinatie van technische ondersteuning vóór montage en de Geen Gezeur Garantie geeft het autobedrijf minimale risico’s.

Dekking van arbeidsuren

Voor TurboPartners gaat Turbo’s Hoet nóg verder. Na het volgen van een kennistraining op locatie kan het autobedrijf, na het succesvol afronden van een online examen, gecertificeerd TurboPartner worden. Voor TurboPartners gelden uiteraard de eerder genoemde voordelen. Maar ook een vergoeding van de arbeidsuren die gemoeid zijn met het vervangen van een defecte turbo. Bovendien krijgt het autobedrijf via de Turbo’s Hoet app toegang tot de uitgebreide online kennisbank en live foto- & videotool van Turbo’s Hoet. Met deze services weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging. Meer weten of direct TurboPartner worden? Lees hier meer!

Over Turbo’s Hoet

Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is officieel distributeur van de wereldwijd bekende turbofabrikanten BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Met een voorraad van ruim 24.000 turbo’s en meer dan een miljoen verkochte turbo’s is Turbo’s Hoet een van de grootste turbo specialisten in Europa.

De juiste turbo voor de auto bij jou op de brug vind je hier, of vraag ernaar bij jouw vertrouwde grossier.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?