Turbo laten reviseren: wat stuur je op?

Reviseren turbo

Je hebt een turbo die je wilt laten reviseren, hoe regel je dat dan? Stuur je alleen de turbo op of ook alle aanbouwdelen? Dit is een vraag die regelmatig voorkomt. Tijd om daar duidelijkheid over te geven.

Het antwoord is eigenlijk heel kort. Stuur de ‘kale’ turbo naar op naar Turbo’s Hoet en leg alle aanbouwdelen bij jou in het magazijn op de plank. De redenen hiervoor zijn:

  • Turbo’s zijn de specialiteit van Turbo’s Hoet, zij houden zich dus alleen met het reviseren van de turbo bezig. De aanbouwdelen zijn hierbij niet nodig.
  • Het komt voor dat een turbo niet gerepareerd kan worden door deze te reviseren. Bestel je een nieuwe turbo, heb je de benodigde aanbouwdelen al in huis. Je kan dus direct verder  met de montage van de turbo.
  • Alle onderdelen die je niet meestuurt, kunnen ook niet kwijtraken of beschadigen tijdens het transport.

Snel reviseren? Turbohalen.nl!

Ken je de service turbohalen.nl al? Deze service is speciaal in het leven geroepen om het makkelijker te maken voor het autobedrijf. De voordelen: de te reviseren turbo wordt gratis opgehaald en je hoeft er de deur niet voor uit. Als je de turbo vóór 12 uur ’s middags aanmeldt bij turbohalen.nl, komt de koerier nog dezelfde dag bij je langs. De revisie afdeling van Turbo’s Hoet kan de volgende ochtend vroeg beginnen met de analyse en het reviseren. Via een gewone pakketdienst komt de turbo vaak pas in de middag bij Turbo’s Hoet in de werkplaats. Wil je snel een diagnose, maak dan gebruik van turbohalen.nl.

Nog een tip

Let er op dat je de turbo goed verpakt. Het komt nog wel eens voor dat bijvoorbeeld het plastic kapje van het elektronische aanstuurkastje tijdens transport beschadigd raakt. Gebruik dus flink wat kranten of bubbeltjesplastic én zorg ervoor dat de turbo in de doos niet heen en weer kan schuiven.

Over Turbo’s Hoet

Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is officieel distributeur van de wereldwijd bekende turbofabrikanten BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Met een voorraad van ruim 24.000 turbo’s en meer dan een miljoen verkochte turbo’s is Turbo’s Hoet een van de grootste turbo specialisten in Europa.

Bron: Turbo’s Hoet

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?