Zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

toekomst

Ondernemen is een vak. Natuurlijk, het moet in je zitten, maar ondernemen kun je ook leren. De 6-daagse training ‘Grip op je Autobedrijf’ zorgt letterlijk voor grip op jouw bedrijf. Grip op de toekomst. Een opleidingstraject dat je helpt je autobedrijf verder te ontwikkelen.

Word ook een ‘Gripper’, leer van de trainers en je coach, maar ook van je mede-Grippers.

Een belangrijk leeraspect van ‘Grip op je Autobedrijf’ is dat je samen met vakgenoten informatie kunt uitwisselen. Je herkent jezelf in de uitdagingen en ervaringen die je collega-ondernemers dagelijks meemaken. De vaste groep deelnemers vormt tegelijkertijd een waardevol netwerk, met als gemeenschappelijk doel: je autobedrijf naar een hoger niveau tillen.

Grip op de toekomst

De zes trainingsdagen starten in Amsterdam met de kick-off en wordt gevold door een inspiratietour. Dat laatste houdt in dat je inspiratie op gaat doen bij vernieuwende concepten. De tweede bijeenkomst staat geheel in het teken van personeel en leiderschap. Hoe geef je op een goede manier leiding aan je personeel? Hoe haal je het beste uit je mensen en zorg je ervoor dat ze gemotiveerd bij je blijven werken?

De derde trainingsdag gaat over ontwikkeling en succesfactoren. Welke ontwikkelingen zie je binnen je eigen bedrijf? Of zou je graag toepassen? En hoe ga je daarmee om? Tijdens deze dag leer je hoe je ontwikkelingen kunt signaleren, oppakken en vertalen naar een succesfactor binnen jouw bedrijf.

Klanten, marketing en Social Media

Hoe kun je inspelen op het gedrag van jouw klanten? En hoe kun je ze overtuigen bij jou te blijven voor hun onderhoud- en servicebeurten? Milo Berlijn vertelt je er alles over en geeft je vernieuwde inzichten in klantbeleving op de vierde opleidingsdag.

Een klant oriënteert zich tegenwoordig voor bijna al zijn aankopen online. Hoe krijg je daar grip op? Hoe zorg je ervoor dat hij uiteindelijk bij jou besluit te kopen? Tijdens dag vijf wordt hier dieper op ingegaan.

Tot slot wordt er op de zesde en laatste dag afgesloten met een evaluatie. Wat heb je geleerd? Wat heb je al toegepast of wat ga je nog toepassen? Daarnaast krijg je een uniek kijkje in de keuken bij Fource Automotive in Schiedam.

Oud-‘Grippers’ vertellen

“Het Grip-traject geeft focus op kleine dingen die je eigenlijk wel weet. Ik wilde aan het eind van het traject iets veranderd hebben aan mijn bedrijf, dat werd een verbouwing. Het is erg zinvol om andere ondernemers te leren kennen en van ze te leren. Sparren over invulling van je ondernemerschap, maar ook praktische tips uitwisselen.” – Daniël Maar, Cortenraad Auto’s Margraten

“De Grip-Training leverde mij bewustwording en inspiratie op. Ik kwam na een trainingsdag met wel 20 nieuwe ideeën thuis.” – Jilis van Mourik, Van Mourik Auto’s

“Door het Grip-traject hebben we mooie ontwikkelingen in ons bedrijf gemaakt” – Danielle van Egmond, Autobedrijf Toncar

Zorg dat je ook klaar bent voor de toekomst! Meer informatie of direct inschrijven doe je hier.

Meer van dit onderwerp weten?

Ander nieuws?